Gräva ut, Isolera & Renovera Källare i Göteborg

Vi är din självklara partner när det är dags att renovera källaren oavsett det gäller en villa, tvåplanshus eller större fastighet. Som en etablerad och seriös aktör inom byggbranschen i Göteborg garanterar vi dig en trygg och pålitlig service. Behöriga medarbetare, gott bemötande och expertis är något du kan lita på!

Expert på dränering källarutrymme

Det är flera aspekter som behöver ses över när du ska renovera ett källarutrymme och i de flesta fall måste det grävas. Vi har både maskineri och manskap för att utföra all typ av dränering i samband med renovering av källare i Göteborg. Duktiga maskinförare och certifierade medarbetare som vet vad som krävs för att gräva rätt.

Vi kan utföra de flesta typer av dräneringsjobb i samband med källarrenoveringar i Göteborg med omnejd; från Lorensberg och Lunden till Hisingen och Hovås. Ta kontakt med oss om du planerar inför en källarrenovering – vi ar oss an både stora och små projekt.

Installation golvvärme källare

Ventilation, isolering och uppvärmning är ett viktigt inslag när du renoverar ett dunkelt källarutrymme som kanske tidigare inte varit “beboeligt”. Vi har stor erfarenhet av att installera golvvärme åt kunder i Göteborg och kan även erbjuda vvs tjänster. Rätt temperatur och luft är A och O för att garantera en korrekt utförd källarrenovering.

Du som anlitar oss för en heltäckande renovering eller utvalda tjänster så som isolering eller installation av golvvärme i källare kan göra rot-avdrag. Vi hjälper gärna till med pappersarbetet för att få avdraget reducerat redan på slutfakturan från oss.

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *