Vi kan stå för gårdsrenovering i Hisings Backa & Göteborg

Är du fastighetsägare eller representant för en bostadsförening och har insett att en innergårdsrenovering måste göras? Vill du ha en pålitlig expert som utför jobbet? Vår personal är skicklig, ordningsam och du kan alltid räkna med ett gott bemötande!

Lokal byggfirma i Göteborg

Vi kan renovera innergård på olika sätt, även renovera gårdsbjälklag. Vi kommer till dig där du finns, till exempel kan vi komma till Grimmered, Björlanda, Lorensberg, Lunden, Haga eller Linnéstaden.

Hör av dig till oss!

Vi kan hjälpa dig med renovering av gemensamhetsytor vid:

  • hyreshus – mindre och större fastigheter
  • bostadsrättsföreningar
  • fastigheter och tomter
  • bostadshus – villor, 2-planshus med mera

ROT-avdrag vid renovering av innergård?

De flesta som anlitar oss för renovering av innergård är fastighetsägare av olika slag, till exempel bostadsrättsföreningar. Det är mindre vanligt att privatpersoner, villaägare eller företag vänder sig till oss för den här typen av renoveringar. Men är du privatperson och anlitar oss för gårdsrenovering gäller ROT-avdraget!

Totalentreprenad när det är vad du behöver

Letar du bara efter en erfaren inglasningsfirma eller behöver du en välrenommerad firma som erbjuder totalentreprenad? Vi finns här för dig! Vid totalentreprenad står vi för samordning av allt arbete, projektledning och planering. Vi använder oss av vårt stora nätverk av behöriga hantverkare, som terrassbyggare, altansnickare, målare, plattsättare med flera.

Kontakta Oss

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *